לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דורון צור

ועד הבית 1.לא מתחלף יותר מעשור 2.מסרב לבקשות לדחיית תשלום -מכניס תביעה מיידית 3.משליך מכתבי דיירים לפח במקום להקצות תיבה למכתבים שהדוור לא ידע לשייך

יושבת ראש ועד הבית (לכל החיים ?!) לא הוחלפה מעל עשור שנים - לא פותחת דלת ביתה לשמוע בקשות לדחיית תשלומים מאנשים שלא קיבלו משכורת בזמן, יצאו למילואים- יש להניח שיקים בתיבת הדואר שלה וזהו אחרת תביעה משפטית מיידית! , על-פי חוק מקרקעין תשכ"ט, 1969: 'בעלי הדירות יקיימו פעם בשנה אסיפה כללית, ובה יבחרו בוועד הבית'

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, לא הבנתי את השאלה, אך ברור שיש לכם בעיה המצריכה טיפול יסודי למימוש זכויות אשר אתם טוענים להם מתוקף היותכם דיירים בבית משותף.

דורון צור

תודה על תשובתך. לגבי, 'מה השאלה' ? ובכן, האם יש מקום לפנות למפקח על הבתים המשותפים (אני מבין שזאת הלשכה בתל-אביב ?- אני גר ברמת-גן) על-מנת לוודא ש'יושבת ראש ועד הבית' תוחלף (סוף סוף) לאחר יותר מעשור שנים. למרות שזה לא תמיד חד-משמעי (אני נזהר בדברי) אנחנו יודעים מה קורה (לעיתים) עם מנהלים שנמצאים בראש מערכת זמן רב...מבלי לפרט כמובן. למעשה גם היא סוג של מנהל..../ת הלא כן ? אודה לך מאד תשובתך עורך הדין סגלוביץ' ואני מאחל לך ברכת חג עצמאות שמח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות