דמי פקודת מסירה במחיר מופרז
שלום וברכה, קיבלתי חבילה במשלוח ימי לא מזמן, החבילה שלי שוקלת 150 קילו ולוקחת פחות ממטר רבוע בספינה. ולאחר בדיקה הבנתי שהעמיל מכס דורש עמלות גבוהות מאוד ביחס למתחרים. אלה העמלות שקיבלתי לאחר התמקחות והורדה קלה של 50 דולר הם: BUNKER 15$ שער עולמי 25$ War Risk 20$ אבטחה 10$ THC 55$ Aden Gulf 10$ It Surcharges 45$ Due agent 28$ Suez canal 10$ Unstuffing 12$ Delievery Order 45$ Communication 30$ סה"כ 1293 ש"ח לפי שער דולר של 4.2, לא ברור לי למה. בדולרים- 305$ מרגיש לי שמנצלים את העובדה שהחבילה בארץ ונמצאת בידיים שלהם כדי לגבות סכומים גבוהים. אפילו חישבו את הדולר לפי של של למעלה מ4.2 כשהשווי שלו היום הוא 3.4. מה אני יכול לעשות כדי להפחית את העמלות? האם זה תקין לגבות סכומים כאלו על חבילה כך כך קטנה? תודה מראש לעוזרים.
דבר ראשון אם לא חתמתה על הצעת מחיר ולא הסכמתה על מחיר כזה לפני תיחלת העבודה תנסה לבקש הנחה. על מנת שלא להיקלע למצבים דומים שיב לב ותיהיה ערני להצעת המחיר שאת מקבל. בנוסף לכך ממליץ לך לעבוד עם אנשים מקצועיים וחברות מוכרות בתחום היבוא והשילוח. ממליץ לך לבדוק מחירים עם חברת אולספוט הנה האתר שלהם: https://allspot.club
קיבלתי הצעות מחיר מעמילי מכס אחרים שנמוכות פי כמה מההצעה שפרסמתי. חוץ מלבקש הנחה אין עוד משהו שביכולתי לעשות? תודה לך.