דנה

חיוב מיותר של בעל דירה

שלום אני שוכרת דירה ובעל הדירה שלי שולח לי בכל חודש את החיוב על החשמל ואני מעבירה לו את הסכום בצ'ק. אני גרה בדירה שהיא מפוצלת ובעל הדירה גובה בכל חודש מכל אחד מהדיירים בשאר הדירות דמי מונה למרות שיש רק מונה אחד. הוא טוען שהוא משלם על המונה והוא מחלק את הסכום בין שלושתינו אבל זה לא נכון הוא גובה מכל אחד מאיתנו סכום מלא של דמי מונה. מה נוכל אנחנו הדיירים לעשות מול בעל הדירה שלוקח מאיתנו כסף מיותר?

עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום דנה, השאלה היא מה נכתב בהסכם השכירות. ככל שהוא גובה מכל אחד את מלוא החיוב של דמי המונה אתם רשאים לפעול במשותף ולהעמידו על טעותו ולהתעקש לשלם בהתאם להוראות ההסכם ולא מעבר לכך. בהצלחה.