אלישבע

הפרעה עקב בנית ממ"דים

שלום רב, השכנים מתכננים בנית ממ"דים קרוב לחלון שלנו בצורה שתפגע משמעותית באור, אוויר ואיכות החיים. ננסה להתגונן באמצעות הגשת התנגדות ל"ועדת השכנים" בעירייה, אבל, נאמר לנו שוועדות אלה נותנות עדיפות לצרכי המיגון ומשקל נמוך לנושאי פגיעה באיכות החיים של השכנים האחרים. כך שבמידה והועדה תפסוק לרעתנו, מה ניתן יהיה לעשות ? בתודה מראש אלישבע

עו"ד נאוה מורי

שלום אלישבע, אם הוועדה המקומית לתכנון ובניה תדחה את ההתנגדות, ככל שזו תוגש על ידכם, ניתן להגיש ערר לוועדת ערר. אדגיש כי וועדות התכנון לוקחות בחשבון שיקולים תכנוניים בלבד. מכיוון שמדובר ביחסי שכנות, הייתי מציעה להגיע עם השכנים לכלל הסכמה ביחס למיקום הממ"ד באופן שיהיה פחות פוגעני. בהצלחה.