אלעד

שבירת חוזה שכירות בגלל מפגעי רעש

שכרתי דירה לפני חודש בקומת קרקע. כאשר יורד גשם ישנו רעש בלתי נסבל מהתקרה שמעיר אותי בלילה ולא נותן לי לישון. בעלת הדירה לא מוכנה לעזור ובחוזה לא נאמר דבר על זה. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לצאת מהחוזה במקרה זה? ואם יש לי אפשרויות נוספות? תודה מראש

עו"ד נאוה מורי

שלום אלעד, אקדים ואציין כי שאלתך אינה נוגעת לנושא הפורום, הגנת הדייר, שעניינו דיירים בדמי מפתח. מכל מקום, לא ניתן להתייחס לשאלתך בלי לקבל את מלוא הנתונים, הן ביחס למו"מ, מצגים שהוצגו לך טרם החתימה, הוראות הסכם השכירות. ככל שלא ניתן ללמוד דבר בהוראות הסכם השכירות, ניתן לחפש מענה בחוק השכירות והשאילה, שחל על שכירות חופשית, ובחוק החוזים. בהצלחה.