אורן צבי

מי אמור לשאת בתשלום נזק בדירה שכורה?

שלום,אני משכיר דירה.הדיירת בדירה נתקעה בתוך חדר האמבטיה ולא יכלה לצאת החוצה.בא בעלה ופרץ את הדלת וכתוצאה מכך יש צורך להחליף את הדלת. כמה ימים לפני המקרה,הידית יצאה מהמקום והם לא סידרו את זה ולא הודיעו לי על כך. הם הודיעו לי על כל המקרה רק אחרי ששברו את הדלת. לדעתי היה אפשר למנוע זאת אם היו מסדרים את הידית או שאפשר היה להזמין פורץ מנעולים. מדובר בדירה חדשה ועלות דלת כזאת היא כ800 ש"ח. אשמח לדעת מי אמור לשאת בהוצאה. תודה רבה.

עו"ד נאוה מורי

בס"ד השאלה אינה נוגעת לנושא הפורום, שהינו דיירות מוגנת ודמי מפתח. בכל מקרה יש לבחון מה נכתב בהסכם ביחס לקלקולים ותיקונים בתוקפת השכירות. בהצלחה.