מני

בעל הדירה רוצה שאפנה מיידית את הדירה וניתק לי את החשמל

שלום רב בתאריך 10.6.15 התקימה שיחה עם בעל הדירה בטלפון ולאחר שהבין מהשיחה כי אני דורש שישלם חצי חצי בריסוס הדירה בעל הדירה הפציר וחזר שלא מעוניין להשכיר לי את הדירה לאחר יום בעל הדירה התקשר אליי כשהייתי בעבודה ולא יכולתי לענות .בעל הדירה פירש את זה שאני מתחמק מתשלום שכ"ד יום לאחר מכן יום שישי בעל הדירה מתקשר אליי בערב שישי ולא עניתי כי אני ישן. יום ראשון אני מגלה כי בעל הדירה נתק את זרם החשמל בטענה שאני לא רוצה לשלם לו .אז התקשרתי אלו אמרתי לו תשמע יש לי בעיה בחישוב המשכורת ונתנו לי שיק עם קרוס למותב בלבד ואני לא יכול להשתמש בו כי זה יכנס לחשבון ושם זה יבלע לי בגלל עיקול חשבון בעל הדירה לא היה מוכן להחזיר את החשמל ושלא נדבר על קניות שנעשו בשבוע לפני כן ונהרסו מתוצאה של חוסר קירור עכשיו בעל הבית רוצה שאני יפנה את הדירה בתאריך 1/7 האם בעל הדירה צריך לתת לי התראה .והאם מותר לו לנתק לי את החשמל אשמח לתשובה מהירה תודה מני

item.Author מנהל הפורום עו"ד נועם ברם

מני שלום, אתה לא בפורום הנכון נא פנה לפורום המתאים, הפורום כאן עוסק בדיירים מוגנים. עו"ד נועם ברם