רוני בי

האם אני צריך לתקן ברז של מטבח כל פעם שהמשכיר קורע את הצינור הנשלף בברז מטבח

המשכיר תוך שנתיים קרע פעמיים צינור של הברז הנשלף . האם אני צריך לתקן בגלל שהמשכיר חושך את הברז בצורה חזקה מדי. בנוסף כל דבר של בלאי בבית מבקש שאסדר לו : שבר של דלת מטבח או חלון , או קצר בבית בגלל שמנורה נשרפה אחר כמה חודשיים בבית , האם כמעט כל דבר קטן מזעיק אותי לתקן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

ככל שהנזק נעשה משימוש בלתי סביר - על השוכר לתקנו. זהו הכלל ולא ייעוץ פרטני.