שמואל

עשיית תשתית גז בדירה שכורה

שלום רב שכרנו דירה ומסתבר שאין בה בכלל חיבור לגז ביקשנו מבעלת הדירה לעשות חיבור לגז והיא לא רצתה כי היא אמרה שהיו כמה דירות שהיא שכרה בעצמה ולא היה חיבור לגז ואפשר להסתדר גם בלי אנחנו רוצים לעשות חיבור כדי שלא נזרוק ונפסיד את התנור שלנו עלות הכנת נקודת גז אחרי בירור עם איש מקצוע כולל בלונים וחיבור עולה בין 800-2000 שח וכרגע יש עוד כמה דברים שהוצאנו מהכיס שלנו ובעלת הדירה העבירה לנו כסף האם על ההתקנה של הגז היא מחוייבת להזמין בעל מקצוע ולשלם לו?או במידה ואנחנו מזמינים בעל מקצוע ומשלמים לו מכספנו האישי היא תחויב להחזיר לנו את התשלום הזה מלא או חצי חצי תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי, המשכיר מחויב למה שהוסכם בחוזה. במידה ואין אזכור לגז וכך שכרתם את הדירה- אינה מחויבת בכל תשלום בהקשר זה.