דורון

יציאה מהחוזה טרם סיומו

שלום, אני אמור לחתום על חוזה לדירה לשנה. האם אני צריך לבקש מבעל הבית להכניס את הסעיף הבא: "השוכר יכול לסיים את החוזה לפני תום תקופתו במידה והוא מביא שוכר חלופי המקובל על בעל הבית". או שגם בלי הסעיף הזה אני יכול לצאת מתי שאני רוצה מהחוזה במידה ואני מפרסם את הבית ומוצא מישהו נורמלי עם כסף וכו' ואומר לבעל הבית שאני רוצה להתחלף איתו? ואם התשובה היא שאני לא צריך את הסעיף הזה, האם גם לא צריך את הסעיף אם בעל הבית כותב בחוזה שאסור לצאת לפני תום החוזה או איזה סעיף אחר שיכול למנוע את זה? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

יש צורך בסעיף מפורש הנוגע לסיום תקופת התקשרות, בכפוף לחוק השכירות.