לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ח007

טיפול מותנה או רישום פלילי

נבן שלי בן 17.5 נתפס עם גרם של חשיש.על נבילוש הגיעה לתחנה נתן עדות נגעתי והלך הביתה.הטלפון שלו נלקח לצורך חקירה.בנוסף זומנו ביטם שישי האחרון לתחנה לחוקרת נוער.נמסר לנו לאחר החקירה שוהיה ולא ימצא דבר בטלפון שלו לא נזומן בשישי בצהרים קיבלתי טלפון לבוא שוב היום.הגענו המתנו לפחות שלוש שעות והם החליטו שהם רוצים (כל חוקרי התחנה כולל המפקד עצמו) לפי הבנתי שהבן שלי יודע צריך לנגיד לנם ללא שמות כמובן מי הבחור שהוא רכש ממנו וזאת למרות שבחקרינ הראשונית לא אמר.ולכן הוא לא יודע מי הבחור והאמת שאותנו זה לא ממש מענין.בני החליט לשמור על זכות השתיקה ואז נאמר לי עי החוקרים שרוהם לא היו חוקרי נוער שוהיה ובני לא יגיד דבר שהם צריכים שנוא בכלל לא יודע נם יהפכו את התיק מטיפול מותנה לרישום פלילי.שבעצם זו שאלתי מה זה אומר האם זה מותר מה מיכן והלאה.... אשמח לתשובה בענין תודה. רצוי לציין שאנחנו משפחה נואמטיבית לחלוטין ומתמודדים עם גיל ההתבגרות לא בקלות.

עו"ד משה אלון

שלום רב, לפי נסיבות העניין המתוארות אני מבין שהמשטרה רוצה לאתר את מי שמכר את הסמים לבנך. אני מניח שמי שנפגש איתו ו"איים" עליו היה רכז המודיעין. אין המדובר במקרה המתאים לייעוץ בפורום. אני מציע לפנות בדחיפות לעו"ד המתמחה בתחום הפלילי.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי