לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאל

פיצויים בעקבות הרשעה במסגרת הסדר טיעון

אני ואבי הותקפנו ע"י השכן והיינו מעורבים בסכסוך שכנים שבמסגרתו נפתחו לנו תיקים במשטרה לאחר שהשכן מיהר להגיש תלונה ראשון לאחר שבפועל הוא זה שתקף..!!בסופו של התהליך התיק של אבא שלי נסגר מחוסר אשמה ושלי נסגר מחוסר ראיות למרות שכל חלקי באירוע היה שניסיתי להגן על אבא שלי בגופי ואני ספגתי את רוב המכות אבל אבא שלי למרות הכל נפצע בצורה חמורה....בסופו של דבר השכן קיבל כתב אישום והודה והורשע במסגרת הסדר טיעון ובמסגרת העונש קיבל גם תשלום פיצויים לי ולאבי..משום מה אבא שלי קיבל מכתב מבית המשפט על מנת לקבל את סכום הפיצוי ואמא שלי שבכלל לא קשורה לעניין קיבלה גם מכתב מבית המשפט על מנת לקבל את כספי הפיצויים...אני לא קיבלתי דבר...השאלה שלי היא לא לגבי הכסף אלא איך נשמט שמי כנפגע עבירה ואיך שרבבו את שמה של אמא שלי לכל העניין שכן היתה פעם אחת בתחנת המשטרה והעידה כעדה...מה אני אמור להסיק מכך?האם זאת טעות אנוש של בית המשפט וניתן לתקן אותה?האם בגלל שהתיק שלי נסגר מחוסר ראיות ולא מחוסר אשמה קשורה לכך?אשמח לתשובה כי העניין מאוד מציק ומוזר לי...חשוב לי לציין שאני מיוצג ע"י עו"ד אך הוא לא עדכן אותי בדבר האמור לעיל...תודה מראש!

עו"ד משה אלון

שלום רב, על מנת שניתן יהיה לדעת מה בדיוק פסק בית המשפט וכיצד ניתן לשנות, אם בכלל, את ההחלטה. יש לעיין בפרוטוקול הכרעת וגזר הדין. בנוסף, ייתכן וקיימת אפשרות לשנות את עילת סגירת התיק כנגדך. כיוון שאתה מיוצג, אני מציע שתפנה לבא כוחך והוא ינחה אותך לגבי המשך ההתנהלות

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי