חוק התיישנות. לפי החוק יש 7 שנות התיישנות. בעינייני מחקים 7 שנים ,גורמים לי על כך לעוול, וכך חלפו 32
הייתי דיירת מוגנת עד שנת 1998. בין השנים 1986 ו1990 ,5 הדיירים שהתגוררו במבנה בו אני גרה בק.ק. (כולל חצר ומחסן) קבלו תביעות פינוי..הצליחו לפנות 4 מהם ללא שום הצדקה,וגרמו לעוול קשה לכולנו. בגלל עקשנותי לצדק וליושר לא הצליחו לפנות אותי ,אבל נגרם לי לעוול בלתי הוגן, אכזרי ולא מתקבל על הדעת. עד היום אני סובלת קשות , היות ולא מצאתי עורך דין הוגן שהיציל אותי מהמצב . אבל אני חייבת לציין כי במשך השנים,רק שופט אחד בשנת 1998 היה הוגן והציל אותי מהמצב בהצעה לרכוש את הדירה כולל מחסן וחצר, ומשפחתי עזרה בעניין....אבל היות ונפלתי בידיים של 3 רמאים ונוכלים שניסו הכל כדי שהעזוב את המקום,כדי לבנות על הגג ועוד... ולא הצליחו, נוקמים בי עד היום למרות שרכשתי לפי החוק ומכרו לי גם חצר שאינה רשומה בטבוא עד היום.... אין מי שיתן לי ביטחון ותשובות . לוקחים ממני כסף רב עד היום ללא תוצאת . מה שנכתב כאן רק קיצו גדול ואני רוצה לדעת מדוע בבתי משפט מחכים 7 שנים ללא תוצאות וכך חלפו 32 שנה ואי אפשר לסבול זאת. נודע לי כי יש אפשרות להמשיך מאבק ולמצוא את הצדק אם הנושא מיוחד .האם הדבר נוכן? האם יש אפשרות להגיש תביעות נגד 3 רמאים ונוכלים( סליחה, אבל זאת האמת)על הגנתי אחרי זמן כה רב? יש עדיין בדרך כתב תביעה נגדי ללא שום הצדקה והגיון...אני ניצולת שואה בת 85 , גרה לבדי, עדיין עובדת בחוסר ברירה כי כל הכנסותיי בוזבזו לתיקונים ושיפוצים הרבים(הכל על חשבוני) ולעורכי הדין, כך שהכנסותיי כניצולת שואה וביטוח הלאומי בובזו ומתבזבזים למטרה. בבקשה תשובתכם חשובה דחופה ....תודה מראש. 9
התביעה נגדך בעקבות הסכסוך הקיים עם אותם תובעים שתיארת, מפסיקה את מירוץ ההתיישנות באותו עניין נשוא התביעה נגדך ותמיד תוכלי לבקש מביהמ״ש להאריך את המועד להגשדת תביעה נגדית במסגרת אותה תביעה שממשיכה עד כה. מאחר ושאלתך אינה ממוקדת בשאלה ספיציפית אני מציעה שתפני לקבלת שירות משפטי מעו״ד.
שאלות נפוצות:
מיטל ש