משפטי– זאפ
משפטיפורומיםליקויי בניהצינור קולטן שעובר במטבח

מנהלי הפורום

עו"ד יואב סלומון

עו"ד יואב סלומון

עו"ד יואב סלומון, מנהל את משרד אבניאל, סלומון ושות', עורך דין משנת 1979, בעל ניסיון רב והתמחות במשפט אזרחי-מסחרי, ליטיגציה וניהול פעילות משפטית בינלאומית. יו"ר לשעבר של רשת בינלאומית של משרדי עו"ד.

חזרה לפורום

צינור קולטן שעובר במטבח

עדי
עדי

בתוכניות מכר ובכל התוכניות שהועברו לפנינו בעת קניית הבית לא הופיע צינור קולטן 4 צול שעובר במטבח, יוצר מגרעת פינתית וגוזל בערך 30 ס"מ מכל צד משטח המטבח שכבר תוכנן והוזמן. עפ"י הקבלן תוכניות האינסטלציה לא היו שלמות בעת הרכישה ויש לו את האפשרות להוסיף צינורות. האם הדבר קביל עפ"י החוק? האם על צינור כזה שעובר וגוזל משטח המטבח הקבלן אינו מחוייב לדווח בתוכניות?

RE:
עו"ד יואב סלומון
עו"ד יואב סלומון

עדי, שלום רב, שאלתך חמקה מעיניי ולכן אני עונה רק כעת. על הקבלן היה לכלול את הפינה שנועדה לצינור בתכניות. אין מדובר בתכנית אינסטלציה אלא בקירות המטבח, ולכן על התכנית לשקף את המצב בפועל.