אוראל

אחראיות קבלן על חיבור חשמל לא תקני

שלום, רכשתי דירה מקבלן לפני חמש שנים. לפני כמה ימים גיליתי שהחשמלאי של הקבלן חיבר את השקע של תנור המטבח, המקרר והמיקרו לאותו מאמת שממה שהבנתי מחשמלאי שדיברתי איתו זה לא תקין. רציתי לשאול: 1. האם זה אכן לא תקני 2. האם זה עדיין באחראיות הקבלן לתקן את זה? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אוראל, שלום רב, את השאלה אם החיווט של מערכת החשמל תקין או לא יש להפנות למומחה. על כל פנים, משאלתך עולה שאין כל בעיה בתפקוד מערכת החשמל – אחרת היית מגלה זאת מזמן. תקופות הבדק והאחריות עברו.