שחר מ.

ריצוף רזרבי בדירה חדשה מקבלן

שלום רב, מה ניתן לעשות במקרה בו בעת מסירת דירה, הקבלן לא מספק אריחים רזרביים לריצוף הכללי/העיקרי בבית ואין ביכולתו (לטענתו) להשיג ריצוף מאותו סוג/סדרה ? האם הרוכש זכאי לפיצוי כלשהו לפי החוק ? תודה מראש, שחר

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שחר, שלום רב, אם הקבלן אינו מספק לכם אריחים רזרביים, זו הפרה של ההסכם. הפרת הסכם מזכה אתכם בפיצוי על הנזק שנגרם. הנזק יכול לנוע בין שווי האריחים הרזרביים (בצד הנמוך) לבין, למשל, הצורך להחליף ריצוף בשטח גדול כי לא היו אריחים רזרביים בגוון המקורי. אני מאחל לכם שלא יהיה צורך בהחלפת אריחים.