לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סימו

ועדת מל"ל - הסיכוי לקביעת דרגת נכות לצמיתה

קרתה לי תאוונת עבודה לפני 3 שנים מלל הכיר היתה ועדה לפני שנה וחצי קבעו לי 10 אחוז לצמיתה פלוס תקנה 15 יש לי פריצת דיסק גב מותני עם הקרנה לרגל שמאל הגשתי החמרת מצב לפני 8 חודשים היתה לי ועדה לפני חודש וחצי בדק אותי אורטופד שלחו לי מכתב זימון נוס ף לבדיקה אצל נוירולוג מכיוון שעשיתי איאם גי לרגל שמאל היתי בבדיקה בועדה לפני 20 יום אני מקריא את המכתב הנדוןחוות דעת רופא מומחה יועץ לוועדה רפואית תביעתך לגימלת נכות מעבודה המשך לידיעתך ביום פלוני דן בעיניינך רופא מומחה בתחום הנוירולוג לידיעתך הרופא ממליץ אחוזי נכות לצמיתות לתשומת ליבך חוות דעתתועבר לועדה רפואית שתקבע את דרגת נכותך שאלתי היא האם יש סיכוי שיקבעו לי דרגה נכות לצמיתה כי אני בועדה ביקשתי נכות זמנית ומה אני אמור לקבל אני מתנצל על הכתבה הארוכה אבקש תשובה תודה רבה ויום טוב

מנהל הפורום

סימו שלום, לפי המידע שרשמת, נראה כי הוועדה קבעה לך נכות לצמיתות. אני מציעה שתמתין לתוצאות הוועדה הרפואית . באם התוצאות לא יהיו לרוחך, תוכל להגיש ערר .

סימו

בהמשך לכתבה מ 20 1 202015 שלחו לי מכתב מביטוח לאומי של הבדיקה של נורוילוג מומחה סיכום דיון מהועדה הועדה קבעה כי קיימת החמרה בתחום הנורוילוגי וקובעת נכות בשיעור 5 אחוז לפי סעיף 32 1 א המחציתו מזה אומר מגיע לי איזה שהיא קיצבה תקראי משרשמתי לך מ 19 1 2015 ותיתני לי תשובה בבקשה תודה

מנהל הפורום

סימו, תהייה זכאי למענק חד פעמי

מסיי

תודה

סימו

את יכולה לתת לי תשובה מכתבה של 19 1 2015 ושל 25 1 2 0 15 תודה ויום טוב

סימו

בוקר טוב את יכולה לתת לי תשובה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ועדות רפואיות