אחוזי נכות על קרע בסופרה ספינטוס טנדיניטיס בורסיטיס ואי סדירות בשטח GT
פריקת כתף ימין ( הדומיננטית ) הממצאים בצילום קרע חלקי באורך 1.5 ס"מ בסופרה ספינטוס וכן מימצאים של טנדיניטטיס ,בורסיטיס וכן אי סדירות בשטח GT . חודשיים אחר התאונה (בעבודה) מוגבלת מאוד בתנועת הכתף וסובלת מכאבים , מרגישה חולשה כללית לאורך היד ובעיקר בכף היד . א. האם יתכן שאצטרך ניתוח לאחוי הקרע ? ב. מה אחוזי הנכות במצב זה ( בערך) ? ג. האם נידרש עו"ד או שהתמונה ברורה דייה ? ד. האם אתה נותן חוות דעת מומחה גם לכתף או רק לבעיות גב וכמה בערך עלות החוות דעת ? אודה להתיחסותך .
לפי תיאורך מדובר במצב שמצדיק להערכתי נכות זמנית די משמועתית (תלוי בממצאי הבדיקה אבל בודאי 25-30 %) זמני לכל הפחות לכמה חדשים ואחכ נכות יציבה לפי המצאים אבל קרוב לודאי שמעל 10 ואולי מעל 20 אחוז הכל תלוי בממצאים בעת התיצבות הבעיה. הצורך בניתוח נגזר מהממצא והמגבלה והפרעת היציבות במצב הסופי ומגילך וההפרעה התפקודית. לא כדאי למהר בכל מקרה אלא אם חוסר יציבות מוחלט ולא נשמע לי שכך. עו"ד נראה לי מוצדק במדה שבועדה ראשונה לא תקבלי את המגיע לך והסביר למצבך ויהיה צורך לערער. אני בהחלט נותן אישורים וחוות דעת גם בנושאי אורתופדיה כללית כולל כתף - העלות תלויה במורכבות המקרה. במקרה כמו שלך שנראה לי יחסית לא מורכב מבחינה משפטית - סביר שבצד הנמוך. תוכלי לקבל כל הפרטים במשרדי אם תהיי מעוניינת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il rand@isc.co.il קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864