אגרי גילה

האם צריך לדעת רק שבועה ברומנית

בתי הגישה בקשה לאזרחות רומנית בארץ. כיוון שגרה בצרפת באה לשגרירות רומניה בצרפת לומר את השבועה כדי לקבל אזרחות ואז שאלו אותה שאלות ברומנית שלא ידעה לענות והשהו את האישור לקבלת אזרחות כתנאי שתלמד רומנית בסיסית. שאלתי האם בארץ צריך לומר רק את השבועה ברומנית או שצריך גם לדעת רומנית בסיסית. כי אז תעביר את התיק לארץ ותשבע כאן

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, נכון להיום בקונסוליה הרומנית ברמת גן לא צריך לדעת רומנית ואין כל שאלות ברומנית. מומלץ להזדדרז. בברכה, דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון תל אביב: רח' יגאל אלון 76 (בית שמי בר, קומה 5), תל אביב 6706701 טל': 03-5613156; נייד: 0544-481100; פקס': 074-7016801 www.hershko-romania.co.il