אברהם

ידיעת השפה הרומנית ומיסוי

שלום רב, 1. האם מתכוונים להכניס כתנאי את ידיעת השפה הרומנית? או שזה ירד מהפרק? 2. במידה ויעבור התיקון לחוק האזרחות של ידיעת השפה הרומנית - האם מי שיוגש לפני התיקון לחוק (אך טרם קיבל אזרחות) יהיה פטור מידיעת השפה? או שזה יוחל רטרואקטיבית? 3. האם לאחר קבלת אזרחות רומנית יכולים לחייב אותי בדיווח כלשהו על הכנסותיי או אפילו לדרוש ממני תשלום מס כלשהו על הכנסות? ההנחה היא שלא אגור ברומניה ולא אהיה תושב שם. 4. אילו חובות עלולות לחול על אדם שקיבל אזרחות רומנית בתהליך? אולי גיוס חובה לצבא? משהו אחר

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, בינתיים התיקון לא נכנס לתוקף ולא ניתן לדעת אם, מתי וכיצד יחול.