ליאור

מספר cnp במסמך רישמי מרומניה

שלום, לסבי קיים מסמך רשמי מרומניה לגבי זכאות לרנטה חודשית עקב רדיפה ובו מצויין מספר cnp, כולל עיר לידה ושנת לידה ושמות הורים. האם מסמך זה מספק לטובת הוכחת אזרחות והוצאת דרכון רומני לצאצאים או שעדיין יש צורך בתעודת לידה שאין ברשותו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, עדיין יש צורך בהוצאת תעודת הלידה הרומנית. בברכה, דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון רח' יגאל אלון 76 (בית שמי בר, קומה 5), תל אביב 6706701 טל': 03-5613156; נייד: 0544-481100; פקס': 074-7016801 www.hershko-romania.co.il