אלכסנדרה

קבלת דרכון רומני

שלום רב, נולדתי בישראל להורים שלא ויתרו על אזרחות הרומנית אף פעם ויש להם דרכון רומני בפועל. יש לי תעודת לידה רשומה ברומניה , אבקש לדעת איזה מסמכים אני צריכה לקבלת דרכון רומני.

חיים ינאי עו"ד

שלום רב, את צריכה שעל תעודת הלידה יהיה רשום מספר cnp ואם את נשואה גם תעודת נישואין רומנית

אלכסנדרה

תודה על תגובתך,רציתי לציין שיש לי את תעודת לידה רומנית איפה זה צריך להיות רשום ה-CNP ואם הוא לא רשום איך מקבלים מספר כזה? ויש לי נסיעה קרובה לרומניה האם אני יכולה לעשות את התהליך שם אשמח לפרטים נוספים. תודה רבה