לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שני

תביעה יצוגית נגד רשות השידור!!!

בעלי ואני קיבלנו לפני כשבוע כתב תביעה לבית הוריו של בעלי שאומר כי אנחנו חייבים בכתובת הזו תשלום עבור אגרת טלויזיה. לאחר לא מעט בדיקות הבנו כי החוב מתייחס בכלל לשנים בהן לא גרנו אצל הוריו... חשוב לציין כי לא קיבלנו אפילו לא פעם אחת איזשהו מכתב הקשור לעניין זה... אנחנו זוג צעיר אני בת 24 ובעלי 27 עד לפני כשנתיים היינו גרים אצל חמי וחמתי. בנוסף לחמי וחמתי יש פטור מתשלום עבור אגרה זו. יש לי שיחה מוקלטת עם העו"ד שלהם שלא מעניין אותם כלום ושהם לא חייבים להודיע לי שום דבר והם רשאים מתי שהם רוצים לפתוח לי תיק בהוצאה לפועל בלי שום התראה! אני הלכתי לרשות השידור על מנת להסדיר את התשלום שמגיע להם ולא אגורה יותר... אך לא היו מוכנים לגבות ממני כסף אלא רק דרך העו"ד שלהם שכמובן רוצה שכר טירחה שלא מגיע לו!!! כשהלכתי לרשות השידור ראיתי כי הדברים שכתבתי לך הם משהו שקרה וקורה ללא מעט אנשים... חשוב לציין כי לפני קבלת מכתב התביעה שלחו לחמי וחמתי גובים מהוצל"פ הביתה ואיימו עליהם כי יפרצו להם לבית ויתחילו לקחת דברים אם לא ישלמו... חמתי אמרה להם כי אנחנו לא גרים שם ואחרי ויכוחים הם עזבו את המקום!!! האם יש לנו עילה לתביעה יצוגית ואם לא האם כדאי לי להגיע איתם לבית משפט. מה שאותי מטריד מאוד זה הכתם שהם משאירים לנו... כי כשאנחנו נצטרך ללכת לקחת משכנתא או הלוואה אנחנו לא נקבל בגלל שה"חכמים" שיושבים שם הכתימו אותנו!! אודה לעזרתך המהירה

רמקו

זה לא חדש שהאגרה הזו היא אחד המיסים ההזויים - כולם בעד ביטול, אפילו במדיה השבוע היה אייטם בעניין הזה http://e.walla.co.il/?w=/221/2564375 - על דברים שאפשר לוותר עליהם.. כדאי להכניס את זה לפייסבוק.

מיכאל

גם אני קיבלתי מכתב מעורך דין, הם טוענים שאני צריך לשלם אגרת טלוויזיה מ 2006, והם לא רוצים לשמוע שכל חיי אני גר אצל ההורים. שמעתי על כמה אנשים נוספים שקיבלו מכתבים כאלה ואחד מהם בכלל לא גר בארץ כבר שנים...

שני

בימים אלו אני מחפשת עורך דין שיקח את התיק הזה יחד איתי ועם עוד כמה אנשים מי שרוצה להצטרף אליי למאבק בשמחה כי אנחנו לעומת רוב האנשים לא מפחדים להלחם... בכל זאת מדובר בכספים לא מוצדקים בכלל... ניתן לצור קשר למייל שלי hachmonshani@gmail.com אני יכולה להגיד לכם שאני לא מוותרת בקלות...

מקסים

גם אני קיבלתי מיכתב מעו"ד וטוענים שאני חייב להם כסף משנת 2006 סהכ 3800 שח ואני לא מפחד להילחם תודה מראש מקסים

עו"ד נילי שץ

שלום שני חוק רשות השידור הוא בעייתי כדאי מאוד להגיש כתב הגנה ולטעון את כל טענותיכם אכן רבים מהאנשים אשר טוענים שמעולם לא קיבלו דרישת תשלום ולפתע קיבלו כתב תביעה ניתן לבחון אפשרות לתובענה ייצוגית ביחס להתנהלות של הרשות ופגיעתה בציבור.

בועז

איך מרצים את זה

שני

פתחתי דף פייסבוק בכדי שנוכל למגר את התופעה ההזויה הזו של רשות השידור אתם מוזמנים להצטרף אליי במאבק להעלות סיפורים ולהפיץ ככול שנצבור יותר אנשים כך הכוח שלנו יגדל!!! http://www.facebook.com/pages/%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%92%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8/381061241962149 תצטרפו לכאן או שתשלחו לי מייל hachmonshani@gmail.com

שני

ואיך ניתן לעשות את הדבר הזה? ראיתי לא מעט אנשים בסיטואציה כמו שלי ואף גרועה יותר... מישהו צריך לקחת את הכפפה הזו ואני מקווה שתוכלי לעזור לי עם זה...

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור