לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
קובי

מסך מחשב!

שלום, היום קניתי מסך מחשב, ולא טלויזיה! לשימוש מחשב בלבד! שילמתי באשראי ונתתי את ת"ז שלי... לאחר חצי שעה רציתי לבטל את הקנייה כי פשוט פחדתי שרשות השידור תתחיל לשלוח בקשות לתשלום (אני בן 21 גר אצל ההורים ואף פעם לא קיבלתי בקשה לתשלום). המוכר בחנות אמר שאין לי מה לדאגות, הם לא מעבירים פרטים והוא אמר שאם אני מפחד הוא אפילו ימחק את הת"ז וההזמנה שלי...והוא באמת עשה את זה, ראיתי שלא קיימת הזמנה כזאת במחשב. בכל זאת התעקשתי להחזיר את המסך והוא אמר בסדר, אבל מחר, כי ההזמנה לא נמצאת במחשב כי הוא מחק אותה..אז רק דרך מספר האשראי דרך מחלקת כספים... האם להודיע לרשות? להחזיר את המסך פוטר אותי מתשלום? או שהם פשוט ישלחו בלי לחשוב ואני אצטרך להוכיח שהחזרתי ? תודה רבה.

חתול

ובכל מקרה אתה גר אצל ההורי והם משלמים בגין מקלט וזה מספיק. לפי חוק במשק בית (יחידת דיור) אחד ישלמו רק אגרה אחת בגין המקלט הראשון. לא משנה כמה בני משפחה גרים שם וכמה מקלטים יש שם.

קובי

בעצם מה שאני שואל האם הם בכלל מעבירים את המידע לרשות? או שאם אני מבטל את הקנייה ממש יום אחרי הם לא יספיקו להעביר? מה לעשות? תודה..אני ממש לא רוצה להסתבך איתם, במיוחד לא בגיל 21...

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור