לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בת שחר

אגרת טלויזיה כפולה לאחר גירושין

שלום, בתחילת השנה שילמנו אגרת טלויזיה מראש עבור כל שנת 2012 (אנחנו תמיד מקפידים לשלם בזמן ומראש). במהלך השנה (חודש מאי) התגרשנו. החודש קיבלתי התראה שלא שילמתי את החצי השני של תשלום הארנונה - ואני מניחה שבעקבות הגירושין עדכנו את פרטיי בנפרד במערכת וכו'. לדעתי דרישה זו לא מוצדקת, מאחר ואני מתגוררת באותה הדירה, עם אותו מכשיר טלויזיה עליו שילמתי מראש בתחילת השנה עבור כל השנה. על הקבלה מתשלום האגרה בתחילת השנה מופיע מס' ת"ז של בעלי כ"בעל החוב" ותעודת הזהות *שלי* כ"משלם החוב". כמו כן, רואים בבירור שמדובר באותה הכתובת. הגרוש שלי כעת גר עם הוריו- כך שגם הוא לא אמור לשלם בנפרד את האגרה (בת"ז הוא עדיין רשום בכתובת של הדירה שלנו). לסיכום- שילמתי סכום מלא (ות"ז שלי מופיע על הקבלה) בתחילת השנה וכעת רוצים ממני *שוב* תשלום על אותו המכשיר באותה הכתובת. מה עליי לעשות?

איריס

בת שחר שלום, יש לי אותה בעיה בדיוק. איך הסתדר לך?? לא להאמין איזו אטימות וחוסר רגישות יש לאנשים האלו. שולחים מכתבים בכל מיני צבעים ומאיימים בקנסות ובטיפול עו"ד ועל מה? לאן נגיע? מול מי להתלונן? אגב, מזמינה את כולם לבדוק את אחוז התלונות שמגיעות מדי שנה לקבילות הציבור... תנחשו מי מוביל בראש בגאווה?

עו"ד נילי שץ

כתבי מכתב בדאר רשום לרשות השידור ותסבירי את כל מה שכתב לי כולל אישור תשלום, הסכם גירושין והעובדה שהוא גר אצל הוריו.

בת שחר

קודם כל - תודה על התשובה המהירה. כלומר, אני צודקת והם אמורים לבטל לי את התשלום הנוכחי? את הקבלה על תשלום האגרה יש לי, אבל בתעודת הזהות שלו הגרוש לי עדיין רשום בכתובת שלי = הדירה בה גרנו יחד, הכתובת המופיעה על הקבלה והבקשה לתשלום. מה לעשות בקשר לזה? (אם הוא לא ממש ימהר לשנות את הכתובת...) שוב תודה

עו"ד נילי שץ

אז תכתבי להם את ההשתלשלות ושלחי להם העתק הסכם הגירושין - הכל בדאר רשום ושמרי לך העתק מהכל כולל את הפתק של המשלוח לחילופין את יכולה לגשת אליהם... עם כל הניירת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור