תשלום אגרת טלוויזיה בטענת שכירות
לפני כמה ימים נשלח אליי תשלום שובר ע"י בחור שבא גם לוודא שיש לי טלוויזיה בסך 3300 ש"ח על תשלום אגרה + ריבית + קנס פיגורים. התקשרתי לברר ונאמר לי שדיברתי איתם ב- 2008 ואמרתי שאני גרה בשכירות כולל כתובת מדוייקת (ללא מספר דירה) ושבעל הדירה אמור לשלם את הטלוויזיה. רשום להם שהם ביקשו ממני העתק של חוזה שכירות ושלא שלחתי את החוזה. עוד פרטים: ב- 2007 לאחר שהתחתנתי הם כנראה התחילו לשלוח לי תשלום אגרה. עד לפני 4 חודשים גרתי עם ההורים לאחר מכן עברתי לדירה אותה קניתי. כתובת המגורים בת.ז כל הזמן עד לפני 4 חודשים היתה של ההורים שלי. אינני זוכרת את שיחת הטלפון שהתקיימה לטענתם. בכל אופן במהלך השנים שקלתי אפשרות לעבור לגור בשכירות אבל בפועל לא עברתי. שאלות: מה דעתך על הסיפור מבחינה משפטית? קיים כמו שהבנת תיעוד בכתב של שיחת הטלפון. מה המשמעות מבחינה משפטית? מה המשמעות מבחינה משפטית במקרה שיש הקלטה? בפועל לא עברתי לשכירות ועובדה גם שלא שלחתי חוזה ושהכתובת לא השתנתה - מה זה אומר משפטית? האם שיחת טלפון מוקלטת או לא מוקלטת מהווה הצהרה? תודה מראש
אם את בטוחה בגרסתך, אל תבהלי ממה שהם אומרים - אין להם כל הוכחה שזו את שדיברת איתם. הם לא מקליטים לדעתי, רק מתעדים בכתב את תוכן השיחה. אם בפועל לא עברת דירה וגרת אצל ההורים כל השנים - את פטורה מתשלום האגרה כל עוד הורייך שילמו אגרה.
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים