לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
yoramai

האם כדאי לשלם מיוזמתי?

אני גר בדירתי כ 9 שנים ואף רשום במשרד הפנים. מעולם לא קיבלתי דרישת תשלום אגרה. לא היתה לי טלויזיה עד ינואר 2010. יש לי קבלה על רכישת הטלויזיה. לא דיוחתי לרשות על רכישתה. לאור הקנסות העצומים אני שוקל לפנות ולשלם מיוזמתי. האם כדאי? אם כן כיצד לעשות זאת כדי שלא יקנסו אותי.

קובי בן שיטרית

במדינת הרמאים רוצים לתפוס אותך ואתה רוצה לתת להם אפשרות שאתה מודה שקנית מכשיר ב 2010 ואתה אמור לשלם אגרה על שנתיים ובנוסף קנסות. אני לא הייתי מודיע להם שום דבר יקח להם זמן עד שהם ידעו עלייך ,ואני במקומך ביום שהם שולחים מכתב ראשון הולך איתם לבית משפט,וכך כל האזרחים צריכים לעשות לייצר להם לחץ משפטי ולעצור הליכים ללכת נגדם לסגור את רשות השידור לבטל את האגרה

עורכת הדין - נילי שץ

ההנחה הראשונית שלי היא שעדיף לשלם, בהתאם לחוק. מה יהיו ההשלכות לאחר מכן, לא ניתן לצפות. הצעתי אליך, במסגרת האמור לעיל, היא שעליך לכתוב מכתב לרשות השידור ולציין כי בשנת 2010 רכשת מקלט ולא קיבלת דרישת תשלום, למרות שידעת שאחרי שרוכשים מקבלים דרישה. כתוב כי לאחר תקופה שלא קיבלץ דרישה, אתה מבקש להסדיר את החוב ולשלם תשלום שוטף מהיום ואילך. את המכתב שלח בדאר רשום ושמור לך את המכתב ואישור המשלוח (שמור זאת מהיום והלאה ולעולם אל תזרוק).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור