התראה מרשות השידור על חוב כ-5000ש"ח וכי עיבור לטיפול של עו"ד
שלום,אני מבקשת את עזרתכם,מה ניתן לעשות.לפני כמה חודשים לא פתחתי את הדלת לגבר שדרש לשוחח עם בעלי,אמרתי לו שאני וביתי עם חום 40 ובעלי לא בבית,אח"כ מצאתי הודעה על חוב בדלת מרשות השידור.אתמול הגיעה התראה נוספת עם דרישה קונקרטית לתשלום כ-5000ש"ח,כתבו לנו כי על פי נתונים שלהם אני מחזיקים במקלט טלויזיה משנת 2006 ועל כן החוב מ-2006.איך אפשר להפחית את הסכום ולהגיע עם הרשות להסדר,היינו צריכים לשלם את השובר עד היום,אבל המכתב הגיע רק לפני יומיים.אודה על תשובתכם
המכתב מעו"ד או מרשות השידור? נסי לפנות אל מי ששלח את המכתב לצורך הסדר
המכתב שקבלנו הינו מרשות השידור,כתוב "שלמו את חובכם באופן מיידי לפני שיועבר לאכיפה באמצעות עורכי דין.וכתוב שם של עו"ד וכתובת משרד עו"ד ברמת גן.הנייר מרשות השידור עם לוגו של אגף הגבייה ושובר תשלום.יש לציין שלפני כחודש היה דרישת תשלום בלי לציין סכום החוב, עם כי היה טבלה- כיצד מחשבים סכום חוב בהתאם לכמות השנים של השימוש במקלט.אז היום שלמנו בדואר כ1.600ש"ח כי יש לנו טלויזיה שרכשנו ב2010 ועשינו חישוב לפי הטבלה. בכל זאת,מה אנו עושים עם הדרישה של 4.264 ש"ח ,האם פשוט להתעלם ולשמור את הקבלה על תשלום של 1.600ש"ח ויש לי חשבונית של רכישת טלויזיה ב2010 וחיבור לyes,או שכדאי לעדכן את רשות השידור ע"י שליחת מכתב עדכון על התשלום מ2010 ועד 2012.אודה על תשובתך
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים