חוב 2014
שלום בסוף אוגוסט השנה קיבלתי מכתב לתשלום חוב+קנס לרשות השידור על שנת 2014, חשוב לי לציין שעד שהגיעה הבקשה לתשלום לא קיבלתי שום מכתב מהם בגין תשלום חוב בלבד. על המכתב הכתובת שלי רשומה לא נכון. לדעתי זה דבר שיצר את הבעיה. איני מוכן לשלם להם קנס, אלא רק חוב. רשות השידור מצידה לא מוכנה לשמוע וטוענת שרישום הכתובת שלי נכון אצלם ורוצה את מלוא הסכום. האם טענתי נכונה? האם בכלל יש לשלם להם?הרי הם בפירוק תודה
גם אני קיבלתי חוב בחודש אוגוסט והתקשרתי לברר איתם מה פשר הקנס כי לא קיבלתי שום שובר דרישה לתשלום, ולא ברור על מה הקנס. הם טענו ששלחו אליי בדואר רשום את הדרישות לתשלום והם נדרשו על ידי. ביקשתי לדבר עם מנהל אמרו שיחזרו אליי.. עד היום לא חזרו אליי וחיכיתי עם התשלום... אתמול קיבלתי מכתב עיקול ח-ן בגלל החוב לרשות השידור. כמובן שאין להם קבלת קהל ואין דרך לדבר עם מישהו מרשות השידור אלא רק מוקד לתשלום חובות. התקשרתי בבוקר לנציג אחרי שעה ענו לי וביקשו שאני אשאיר הודעה, סירבתי לרדת מהקו וביקשתי לדבר עם מישהו שיסביר לי את פשר העיקול והקנס. הבחורה בשם "לאה" (סירבה לתת לי את שם משפחתה) אמרה לי שאין מה לעשות עם הקנס אלא רק להגיש טופס פניה באתר (שלא עובד!!). היא לא הסכימה להעביר לי את המנהל ואף לא את שמה של המנהלת. - אני רוצה לציין פה שירות גרוע גביהה אגרסיבית ולא הגיונית או צודקת!!!!! בלי ברירה שילמתי את החוב עם תוספת ביטול עיקול, זאת אומר שילמתי להם את החוב + קנס +תשלום ביטול עיקול. שלחתי מייל לרשות השידור לברר איך אני מבטלת את הקנס ואת התשלום לביטול עיקול ואני מעוניינת לשלם רק את החוב. נעניתי : שלום רב בהמשך לפנייתך על מנת להפחית קנסות וריביות ניתן לשלוח מסמכים על רקע מצב כלכלי \רפואי בלבד. --התשובה שלי : את יכולה בבקשה להסביר לי איך אני מגיש ערר? אני משלם בזמן את כל חשבונותיי ללא דחיות. במקרה הזה לא קיבלתי אף מכתב מכם על תשלום אגרה, הקנס נגבה ממני ללא סיבה מוצדקת ובנוסף הייתי צריך לשלם תוספת על ביטול עיקול. אני מעוניין בהגשת ערר, הטופס פנייה באתר לא תקין. ברוך ה' אני אדם בריא ועובד. אישתי הבריאה מהמחלה - אין לנו להגיש מסמכים על רקע בריאותי או כלכלי. יש לנו להגיש מסמכים על צדק. כי מה שעשו זה לא צודק! לגבות קנס על אי תשלום בעת שלא שלחו בכלל דרישה לתשלום. התשובה של הרשות: שלום רב בהמשך לפנייתך לצערי לא ניתן להפחית קנסות ללא מסמכים וזאת לפי החלטת המפרק --- מסקנה ---- היו צריכים לפרק את הרשות כבר לפני המון שנים, המדינה שלנו גונבתת כסף מאנשים חסרי כל!
כמובן שצריך לשלם להם, למרות הפירוק הגבייה היא אגרסיבית ( יש אומרים שאפילו אגרסיבית יותר ) אם מדובר בכמה מאות ש"ח עדיף לשלם את זה ולסיים למרות אי ההבנה של הכתובת זה מקרה קלאסי שלא משנה מי צודק, במקום שתתחיל לרוץ בין בתי משפט , סכום כזה עדיף לשלם בעודו קטן יחסית. אני לא קיבלתי בכלל שובר לשנת 2014 והלכתי ביוזמתי למשרדים לשלם.
Ziv אתה מגיב לכל שאלה פה , ותמיד עם אותה עצה. תשלמו תשלמו למה להסתבך. זה מרגיש קצת מטעם מישהו שאחראי על הגבייה. אנשים מחפשים סיוע אמיתי ואתה מעודד את האינטרס שלך . בבקשה די.
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים