לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאל

עיקול חשבון לאחר הצהרה שאין ברשותי מקלט

בשנים 2010-2009 פניתי הן טלפונית והן בכתב לרשות השידור והצהרתי שאין ברשותי מקלט טלוויזיה ולא היה ברשותי מקלט טלוויזיה מעולם, ונאמר לי מפורשות על ידי נציגות השרות שהתקבלו הצהרותיי הכתובות, ופניותיי הטלפוניות, ושעליי לחכות עד שיגיע פקח של רשות השידור לבדוק שאכן אין מקלט טלוויזיה בביתי ובינתיים החוב מוקפא. גיליתי להפתעתי שעוקל חשבון הבנק שלי על פי דרישת תשלום בסך של 988 ₪. כרגע אין שום גורם שאליו אני יכול לפנות טלפונית מכיוון שרשות השידור אינה מקבלת פניות טלפוניות ועובדת באמצעות מוקד חיצוני שאינו מוסמך לטפל במקרים כגון זה. וכעת אני ממתין המתנה דרוכה בלא ידיעה ברורה מתי אזכה לקבל שיחת טלפון מרשות השידור בכדי שיבטלו לאלתר את העיקול הלא חוקי הזה ואת דרישת התשלום שמנוגדת לחוק רשות השידור מכיוון שאין ברשותי ולא היה ברשותי מעולם מקלט טלוויזיה וכבר הצהרתי על כך בפני הרשות בכתב ובע"פ מספר פעמים. מהי הדרך הנכונה לפעול להסרת העיקול? במוקד נאמר לי שהדרך היחידה - תשלום - למרות שאין בכלל ברשותי מקלט. מעולם לא שלחו אלי פקח. תודה

דדה

ללכת להוצאת לפועל ולבקש התנגדות

דניאל

ה״חוב״ בכלל לא הגיע להוצאה לפועל. אין לי תיק שם. עיקלו על דעת עצמם מבלי לשלוח התראה בדואר.

נויה

סיפור חיי. גש להוצאה לפועל בישוב הקרוב אליך ותקבל את התיק שלך. אח"כ תגיש התנגדות.

שרון

יש לי אותה בעיה בדיוק, ב 2009 קיבלתי חוב, הצהרתי שאין ברשותי ולא היה ברשותי מכשיר טלוויזיה, ועכשיו עיקלו לי את חשבון הבנק. העיקול התבצע ישירות ע"י רשות השידור וללא הוצאה לפועל. אין עם מי לדבר. רשות השידור מבצעת פשעים נגד אזרחים חפים. מאיימים, מפחידים ובסוף גונבים כסף ולאדם הפשוט אין אפשרות להתגונן.

גיורא

גם אני קיבלתי עיקול מרשות השידור ואיני יודע למי לפנות??????????????????

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור