לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנה

אגרת טלויזיה תשלום חוב לפי חישוב שלי

קבלנו מכתב בדואר מרשות השידור,כתוב "שלמו את חובכם באופן מיידי לפני שיועבר לאכיפה באמצעות עורכי דין.וכתוב שאנו חייבים להם משנת 2006 נראה כי המכתב מרשות השידור עם לוגו של אגף הגבייה ,באותיות קטנות הודפס שם של משרד עורכי דין ושובר תשלום שוב עם סימן של רשות השידור.יש לציין שלפני כחודש היה דרישת תשלום בלי לציין סכום החוב, עם כי היה טבלה- כיצד מחשבים סכום חוב בהתאם לכמות השנים של השימוש במקלט.אז היום שלמנו בדואר כ1.600ש"ח כי יש לנו טלויזיה שרכשנו ב2010 ועשינו חישוב לפי הטבלה. מה את ממליצה לעשות בנוגע למכתבם עם דרישה לשלם מ2006 ,האם פשוט להתעלם ולשמור את הקבלה על תשלום של 1.600ש"ח ויש לי חשבונית של רכישת טלויזיה ב2010 וחיבור לyes,או שכדאי לעדכן את רשות השידור ע"י שליחת מכתב עדכון על התשלום מ2010 ועד 2012.לפי מה ששמענו מאנשים ברגע שאתה פונה בכתב ומנסה לעדכן כבר לא עוזבים אותך עד שלא יקבלו את המיטב...עוד שאלה למה הכוונה כשממליצים לאנשים לפנות לרשות השידור אישית ולהגיע איתם להסדר?האם כוונה לפריסת תשלומים בלבד או שניתן להוריד את סכום התשלום על ידי הצהרה/אישורים.איך עדיף-במקרה שלנו :לנסוע למשרדים או לכתוב להם בדואר רשום,האם הפנייה לפי איזור מגורים או כולם מגיעים לי-ם או ת"א.

עו"ד נילי שץ

שלח להם מכתב בדאר רשום וטען את טענותייך - אם הבנתי נכון אז אתה חייב באגרה רק משנת 2010 - אז דווח שעד אז אתה לא חייב באגרה כי חיית עם ההורים, כי לא היה לך מקלט - מה שנכון לגבייך לשמור העתק מהמכתב ועל אישור המשלוח בדאר רשום במקום מבטחים! לגבי התשלום - שלם את החוב שלך משנת 2010 ועד 2012 באמצעות אתר האינטרנט או שוברים ניתן לגשת אליהם - אך אך תוותר על הוכחה שכתבת להם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור