לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מ.ה

פתיחת תיק הוצל״פ ע״י עוד ב״כ של רשות השידור

שלום. השבוע קיבלנו מכתב רשום ובו העתק בקשה לתביעת סכום קצוב שהוגש כנגדנו בהוצל״פ ע״י ב״כ של רשות השידור. כמובן שמדובר בחוב שאיננו חייבים. הם דרשו חוב על שנים 2006-2009 שנים שהתגוררתי בבית סבי ששילם אגרה כחוק, ב 2007 הסדרתי בכתב מולם את הנושא ונרשם לי במייל על ידי נציג רשות השידור כי דרישת החוב בוטלה. ב 2010 שוב דרשו תשלום בגין אותם שנים,שוב פניתי ונענתי. החוב שתפח לו כולל גם דרישת תשלום עבור 2011, ברשותי קבלות כי שילמתי חוב לשנה זו. מכל החוב שהם דורשים יתכן שהנני חייב רק עבור המחצית הראשונה של 2009, נכנסתי לבית משלי ב 3/2009 והנני משלם לרשות השידור באופן קבוע מהמחצית השניה של 2009. האם אני חייב לשלם עבור המחצית הראשונה???אם כן , האם עליי לשאת בכל הוצאות שכר הטרחה וכן הוצאות פתיחת תיק הוצל״פ. שכן מדובר בטעות של הרשות ולא שלי. שאלה נוספת, בבירור מול רשות השידור, הם דורשים אסמכתאות כגון חשבונות בנק שלי על הכתובת של סבי וכן את הסכם רכישת הדירה שלי, לא מדובר פה בפגיעה בפרטיות??? האם אני חייב להמציא מסמכים אישיים אלו??? ואיך אני סוגר את תיק הוצל"פ שנפתח כנגדי.זה ממש גורם לי לעומת נפש;אינני עבריין.

עו"ד נילי שץ

ראשית עליך להגיש התנגדות לביצוע תובענה בסכום קצוב - והמועד לכך הינו 30 ימים מיום שקיבלת את התביעה. אל תפספס את המועד. אם בידייך כל האישורים - הם ישמשו אותך לצורך הגשת ההתנגדות. מי עורך הדין של הרשות????

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור