לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אבי

מסירת פרטים בטלפון

שלום לך, היום התקשר אליי אדם שהזדהה כנציג רשות השידור ושאל שאלות, בתחילה לא מסרתי פרטים שכן התקשר ממס' חסוי ולא ששתי למסור פרטים אך בהמשך התרציתי ועניתי לשאלותיו. המקרה הוא כזה,כתובתי רשומה לא במקום שאני גר עכשיו(אלא בבית ההורים), אני שוכר דירה בשנתיים האחרונות. אין שום שם שלי בדירה השכורה שבה אני מתגורר אף לא החשבונות שאני משלם. הצהרתי בפניו שיש לי מכשיר טלוויזיה שאינו עובד(אמת לאמיתה).1.האם יחייבו אותי על השנתיים האחרונות? 2.האם יש להם דרך לנסות לטעון שאני גר במקומי הנוכחי יותר משנתיים?ובעקבות זה לגבות יותר? 3.מה יקרה אם היפותטית אני חוזר להורים בסוף החודש? אצטרך להצהיר על הדבר ואז לא תיגבה אגרת הטלוויזיה? 4.אם אוציא את מכשיר הTV עצמו מביתי, עדיין אהיה חייב באגרה? אשמח מאוד לתגובתך המקצועית, תודה וסליחה על מבול השאלות.

עו"ד נילי שץ

חוק רשות השידור קובע כי על מנת לקבל פטור יש לפנות אליהם בכתב מראש ואני מניחה שלא עשית כן. בתקופות שגרת לבד ולא הייתה לך טלוויזיה אפשר היה לקבל פטור אם היית פונה מראש בתתקופה שאתה גר אצל ההורים והם משלמים אז אתה פטור יש לפנות לרשות בדאר רשום (לשמור העתק מכתב + אישור דאר רשום) לטעון את כל הטענות כולל אסמכתאות ולנסות להסדיר את הנושא בדחיפות

רועי

המקרה שלי זהה כמעט אחד לאחד... אני גר ביחידת דיור בצמוד לביתו של בעל הבית, אך הכניסה ליחידה היא צדדית. אם במקרה מגיע פקח של רשות השידור אל בעל הבית, האם הוא רשאי לבקש מבעל הבית לראות גם את היחידה הנפרדת, במקרה והוא יודע שיש כזו?

עו"ד נילי שץ

יחידה נפרדת זה אומר שהכניסה ליחידה היא מבחוץ והיא מופרדת פיזית או שזה חלק מהבית שךו? יחידה נפרדת מחייבת בתשלום אגרה באופן עצמאי

אבי

:)

אבי

:)

עו"ד נילי שץ

עניתי (:

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור