לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יעוץ להתנהלות אל מול רשות השידור.

כפי שנרשם בפורום התקשרה בחורה,שהתחזתה ככול הנראה ,לפקידת חברת שליחויות ואמרה ששליח רוצה להביא מכתב רשום והאם זאת הכתובת. לאחר כשבוע ממספר חסוי התקשר אדם,שהציג את עצמו כנציג רשות השידור ושאל לגבי מכשיר טלויזיה שרשום אצלם כשייך לי. הסברתי שאין ברשותי מכשיר טלויזיה ומעולם לא היה.כמו כן אין בבית טלויזיה שאינה מחוברת לאנטנה,שאלתי ההיתכן שמדובר במסך המחשב 15" אולם הוא טען שלא ושאל לגבי הדירה שגרנו בה בשכירות לפני הדירה הנוכחית. אמרתי שיתכן ולבעלים היה מכשיר. בשיחה יזומה שלי עם המענה הטלפוני ושאלה במה מדובר נאמר לי לשלוח פקס שבו אני אומר שאין לי טלויזיה ומבקש בדיקה דחופה כי בכוונתי לרכוש מכשיר בפעם הראשונה בחיי. שאלותי הן: 1. בחברת הכבלים רשום שאנו הינו מחוברים מ-2004 עד 2009 עת עברנו לדירה בבעלותנו ועקב אי צפיה בטלויזיה בוטל המנוי. 2.איני מעוניין בטלפונים,בדיקות ותחקירים תקופתיים.אם לא נאמר לי במוקד הטלפוני שהעיניין בטיפול עו"ד אם אקנה מכשיר החודש אוכל לבקש לשלם מבלי שאשלם 7 שנים אחורה?האם להביא את ההוכחה של ניתוק ב-2009 או שבכך ידרשו תשלום על שנים אלו? תודה מראש.

אין כרגע כל טיפול ע"י עורכי דין(לא קיבלתי מכתב ולא נאמר לי שיש בשיחה עם המוקד). אבקש לדעת אם אקנה מכשיר ואתחיל לשלם ידרשו תשלום 7 שנים למרות שאין כל הוכחות לבעלות מכשיר? האם להראות חיבור והתנתקות מהכבלים ולשלם רק על תקופה זו?

עו"ד נילי שץ

בהתאם לחוק הם יכולים לחייב אותך 7 שנים אחרונות נסה להגיע איתם להסדר, אחרת תחוייב בכל החוב כל פניה שתעשה לעורכי הדין - יש לעשותה בדאר רשום ולשמוא העתק מהכל

עידו

מה סדר הגדול של חיוב 7 שנים אחרונות ? תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור