הודעת תשלום מאוחרת +קנס
שלום נילי, כבר בפעם השלישית שאגף הגבייה שולח לי בקשת תשלו שכוללת קנס. קרה לי כך גם לפני חצי שנה וגם לפני כשנתיים. הם לא שולחים את ההודעה המקורית בטענה שאין חובה לשלוח שובר תשלום, ואז , שולחים באיחור הודעה שכוללת כבר קנס , עכשיו של 50אחוז!! מה לעשות איתם? האם אין דרך לא לסבול מהשיטה שאינה הוגנת שלהם? תודה.
לא ציינת האם שילמת את האגרה? אם כן אז תתעלמי מכל המכתבים ושמרי אותם להוכחה להתנהלות שלהם פנה אלי אדם שעורך תחקיר מצולם על רשות השידור וההתנהלות שלו מול האזרחים - אם את מעוניינת לתרום לו מהמקרה הפרטי שלך - צייני את מספר הטלפון שלך והוא יפנה אליך.
תודה נילי, לא שילמתי את האגרה לפני שקיבלתי התראה, מכיוון שלא זכרתי את התאריך שבו משלמים, את הסכום.. זה טוב ששולחים תזכורת, כמו ששולחם חשבונות חשמל, מים, רישיון רכב.. אני לא מנסה להתחמק מתשלום. שילמתי את האגרה עם תוספת החוב. אבל שוב שלחו את הספח הבא מאוחר מידי..כשכבר שוב יש חוב..וככה אני משלמת כל פעם יותר ממה שצריך ולא מניסיון שלי להתחמק אלא מהתנהלות לא הוגנת שלהם. עכשיו יש בידי את התשלום השני לשנה זו עם 50 אחוז קנס- 270 ש"ח במקום 180 וזה מכעיס כי אני עובדת מאוד קשה בשביל כל שקל, כמו הרבה אנשים אחרים, ומצד שני לא רוצה להסתבך איתם. אני אשמח לתרום מהמקרה שלי לתחקיר.אכתוב לך את הטלפון שלי למייל. תודה.
ובעצם אני שואלת אם יש דרך שבה אשלם רק את האגרה בלי הקנס
שלום... היום (19.3.2014) קיבלתי מכתב תזכורת לתשלום מרשות השידור לאגרה שכתוב עליו שעלי לשלם עד 28.2.2014 345ש"ח או שאחרת אני אצטרך לשלם עם קנס. ברור שאם רק היום אני מקבל תזכורת (וגם לא קיבלתי שום הודעה לפני התזכורת) אני לא אמור לדעת שחלף מועד התשלום. מה עשיתי? מכיוון שאין עם מי לדבר במוקד הרשות (רק יש מענה לא אנושי)... בחרתי לשלם במערכת הטלפונית 345 ש"ח ואז שילמתי סכום כזה. קיבלתי מספר אישור על ביצוע התשלום. האם אני יכול להיות שקת ששולם כל האגרה ל2014 או שעוד אני יכול לצפות שהחוצפנים האלה ידרשו ממני קנס? כי בסופו של דבר איזה הוכחה יש לי שרק עכשיו קיבלתי תזכורת ושלא שלחו לי שום הודעת תשלום? וכל זה קורה בדיוק כשבתקשורת מדברים כל הזמן על ביטול האגרה (ולכן חשבתי שלא שולחים לי הודעת תשלום כי הולכים לבטל את זה) תודה על התשובה מראש ויום טוב
שם תוכן הודעה: מקווה לטוב... בד"כ זה ממועד קבלת המכתב
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים