קנסות אגרת טלויזיה
שלום וברכה., לפני כשבוע באה אלי סורק לבית שאל אותי שאלות ושיתפתי איתו פעולה לאחר הבדיקה התקשרתי לגביה שלאגף רשות השידור על מנת לבדוק את יתרת החוב הסתבר כי כמובן יש חוב עם קנסות וריביות וכששאלתי אותה אם יש מקום לבטל את הקנסות נענתי בחיוב מאחר ואנחנו זוג צעיר והם מתחשבים בזוגות צעירים האם הדבר לא תמוהה לאור מה שכתוב כאן האם יש להם איזה אינטרס שאני אשלם מהר את החוב ממה ששמעתי אחרי הבחירות הולכים לבטל את האגרה הזו יכול להיות שזו הסיבה שהם ביטלו את הריביות על מנת שאני אשלם מהר את החוב? כמו כן ציינתי בפני הפקידה כי אני משתמשת בטלויזיה רק לצורך משחקים וקלטות DVD כששאלתי אותה אם זה אפשריי להוציא את הטיונר היא אמרה הדבר נכון רק במקלטים ישנים ולא חדשים כשציינתי כי אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהוציא את הטלויזיה מהבית נעניתי כי בכל מקרה אני יחוייב באגרה כי המסכי מחשב היום חדשים וניתן לקלוט איתם ערוצים כשציינתי כי איני מתכוות לרכוש כרטיס טלויזיה היא בכל זאת אמרה כי אני אחוייב האם הדבר נכון? איזה אפשריות יש לי לא לשלם אגרה אם אני צריכה אותו לצרכי DVD וכו'.... תודה... מירי
גם אם יבטלו את האגרה (סיכוי קלוש שזה באמת יקרה) עדיין ניתן לחייב את האזרחים עד למועד הביטול. הגיע איתם מהר להסדר ושלמי. לגבי מסך חדש - תביאי אישור טכנאי שלא ניתן לקלוט שידורים עם המסך ושלחי אותו עם מכתב בדאר רשום לרשות ובקשי פטור.
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים