לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עידן לוי

שאלה בתחום יצירה נגזרת

שלום רציתי לשאול אם אני עושה יצירה , הסיפור ביצירה היא ממני בלבד אבל עדיין יש סצנות דומות לסדרה שפעם ראיתי כנראה זה יצירה נגזרת למרות ששוב הסיפור לא אותו סיפור אבל כן יש סצנות שדומות בעלילה לטלנובלה שראיתי פעם , אבל אם זאת יצירה נגזרת עדיין ואני דיברתי עם היוצר והוא אישר לי ואמר לי בכתב שזה אפשרי ואני יכול לכתוב בצורה חופשית , לא תהווה לי בעיה נכון אם יש לי אישור ממנו בכתב? תודה אשמח שתעדכני אותי תודה

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום עידן, אם אתה רוצה להיות בטוח שהשימוש שאתה מבצע הוא שימוש תקין ולא מפר אני מציעה שתפנה לעו"ד אשר יוכל לעבור על החומרים ולהתייחס לגופו של עניין. באופן כללי, אם היוצר הוא בעל הזכויות היחיד והוא אישר את השימוש הספציפי לא צריכה להיות בעיה. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

עידן לוי

תודה לאיזה עורך דין את ממליצה ? ואני בעיקרון שאלתי את היוצר ואת הערוץ venetision שאחראי על הסדרה ככה שאני שואל מלא גורמים כדי שלא יהיו לי בעיות.

עו"ד מיכל לוצאטו

עו"ד שמתמחה בזכויות יוצרים.

עידן לוי

שלום רציתי לשאול אם אני עושה יצירה , הסיפור ביצירה היא ממני בלבד אבל עדיין יש סצנות דומות לסדרה שפעם ראיתי כנראה זה יצירה נגזרת למרות ששוב הסיפור לא אותו סיפור אבל כן יש סצנות שדומות בעלילה לטלנובלה שראיתי פעם , אבל אם זאת יצירה נגזרת עדיין ואני דיברתי עם היוצר והוא אישר לי ואמר לי בכתב שזה אפשרי ואני יכול לכתוב בצורה חופשית , לא תהווה לי בעיה נכון אם יש לי אישור ממנו בכתב? תודה אשמח שתעדכני אותי תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים