לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שיראל

פגיעה מרכב בשעת העבודה

שלום,אני עובדת בשמירה בקיריון תפקידי כולל בדיקת רכבים לפני כניסתם לחניון,כל רכב שעובר יש לפתוח את הדלת להסתכל לתוך האוטו ולאחר מכן לבדוק את תא המטען.לפני 3 ימים כשהגיע אליי רכב לבדיקה פתחתי את הדלת(זו הייתה דלת הזזה) וכשסגרתי את הדלת סגרתי אותה על האצבע ונקטעה לי חתיכה מהאצבע ופוניתי באמבולנס לבית חולים וצוין שזה תאונת עבודה.בבית חולים נאמר לי של ניתן לחבר את האצבע אך השורש של הציפורן לא נקטע ותוך חודש תודה לאל תגדל לי ציפורן ואני אתפקד באצבע רק שאצבע כמובן תהיה יותר קצרה.המעסיק אמר לי שהוא ידאג לכל ואני אקבל את כל מה שמגיע לי ולמלא את הטופס 250.יש לי שאלות שחשוב לי לקבל עליהם תשובה.1)האם התאונת עבודה שלי נחשבת גם כתאונת דרכים ואם כן מה עליי לעשות? 2)קיבלתי בינתיים 14 ימי מחלה איך הם יחושבו עם אני עובדת במקום עבודה הזה רק חודשיים וחצי 3)האם ניתן להגיש גם טופס לנכות בעבודה?

מרק לייזרוביץ, עו"ד

שלום שיראל, ראשית הרשי לי לאחל לך בריאות שלמה. לשאלותייך: 1) כן. התאונה נחשבת כתאונת דרכים בעבודה מה שמקנה לך פיצוי הן מביטוח לאומי והן מחברת ביטוח החובה של הרכב. 2) כן. החישוב הוא לפי הממוצע של 3 החודשים האחרונים. אם חסר חצי חודש אז החישוב הוא קצת שונה, אבל בגדול לוקחים את השכר ומחלקים בימי העבודה. 3) כן. לאחר שהתאונה תוכר כתאונת עבודה יש מקום לתבוע נכות מביטוח לאומי. אשמח לעמוד לרשותך בשאלות נוספות בטלפון : 03-5753080

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזקי גוף ופיצויים