שלבי המשפט
שלום עורך דין שושני ברצוני לשאול אותך בתאונת עבודה לאחר שלב שאין אצלך בפשרה יש תצהירים לאחר תצהירים הוכחות מה בדיוק מקורה בנוכחות כמה פעמים נחקר התובע האם הוא נאלץ להופיע רק פעם אחת במשפט לאורך כל התיק? האם כאשר העדים מטעמי נחקרים הם נחקרים כאשר אני לא נוכח? האם כאשר אני נחקר הם מוצאים מבית המשפט? אשמח להסבר על הליך ההוכחות תודה רבה
שלום אורן, בהוכחות מחקרים כל אלה שהגישדו תצהירים, ולעיתים גם כאלה שלא הגישו תצהירים. כל אחד נחקר עד שעורך הדין שחוקר אותו אומר שאין לו יותר שאלות (אח"כ יכולה להיות חקירה חוזרת, אבל נניח לזה כרגע). קשה לומר כמה זממן אורכת חקירה נגדית. זה תלוי באורך התצהיר, איכות עורך הדין החוקר וסבלנות השופט . אני הייתי ממליץ לתובע, אם הוא היה הלקוח שלי, להגיע לכל הדיונים על מנת לראות איך ההליך מתנהל ולהגיב במקרה הצורך. אל תשכח שאתה כתובע יודע לעיתים יותר ממי שמייצג אותך. הכוונה לכל מיני פרטים שלא אמרת לעורך הדיו צצים תוך כדי המשפט והוא צריך לדעת מה תגובתך בזמן אמת. זכותו שלהתובע להיות נוכח בזמן שהעדין שלו נחקרים. בזמן עדות מוציאים את כל העדים האחרים שטרם העידו חוץ מאשר את התובע. בהצלחה
תודה על המענה מה הכוונה כאלה שלא הגישו תצהירים? חוקרים פרטיים מומחים וכיוצא בזה או שמותר לצד השני לדרוש ממני להביא עדים נוספים על אף שאיני חפץ בכך?
חוקרים זו דוגמה טובה. אף אחד לא יכול להכריח אותך להביא עדים שלא רצית אבל הוא יכול לזמן אותם כעדים מטעמו.