נזק בעקבות הסרת שיער
שלום, לפני חצי שנה עשיתי הסרת שיער בעזרת קרן אור, דומה ללייזר, 4 טיפולים, להורדת שפם, בוקר אחד קמתי עם חמישה קימטוטים מעל השפה, ניגשתי מיד לרופא עור שאמר שתהליך של קמטים מתחיל בהדרגה וחמישה קימטוטים זה מצב לא רגיל,הוא המליץ למלא עם חומצה הילארונית, בפורמים ששאלתי על המקרה נאמר שהטיפול הרס לי את הקולגן והאלסטין באיזור השפה, שהחום של המכשיר גרם לזה, רבים טוענים שיש לי עילה מוכחת לתביעת נזיקין, המטפלת שגילחה את האיזור לפני כל טיפול מודעת לכך שלא היו לי קימטוטים לפני שהתחלתי בטיפולים, מה דעתך?
בשביל להצליח בתביעה כזו תצטרכי להביא חוות דעת רפואית שתגיד שמה שקרה לך הוא תוצאה בלעדית של אותו טיפול. כלומר: הרופא יצטרך להשתכנע שקודם לא היה לך את התופעה, וכן שהתופעה לא היתה קורית ממילא באותה עת. בנוסף תצטרכי להוכיח שמי שעשתה לך את הטיפולים ידעה או היהת צריכה לדעת שמה שקרה לך הוא תוצאה אפשרית שלהם. אח"כ תצטרכי להראות שהיא לא הזהירה אותך על התוצאה האפשרית, ולבסוף תצטרכי להראות שהיא יכלה לנקוט באמצעי זהירות שיכלו למנוע את התוצאה המעציבה. בסוף סבוף תצטרכי להראות נזק כספי, כי על עוגמת נפש לא תקבלי הרבה מידי כסף.