התייעצות עם עו
שלום עו"ד אמיר שושני, ברצוני להתייעץ איתך ולשמוע את חוות דעתך המקצועית. ב- 16/7 הגעתי לקניון עם בתי בת השלוש. בתי ביקשה לאכול צ'יפס באחת המזללות המוכרות. בתי ישבה בעגלת טיולון וכשהגענו לדלת המזללה (העשויה זכוכית) שהיתה סגורה, משכתי את הידית על מנת לפתוח אותה ובאותו הרגע נשמע פיצוץ עז ודלת הזכוכית התנפצה לרסיסים!!!! אינני יודעת כיצד אבל הנפתי את העגלה באוויר, יחד עם בתי הישובה בה ופשוט הצלתי אותה ממטח הרסיסים הכבד. להגיד שנרגעתי, אני לא יכולה, אני כל הזמן משחזרת בראש את הסיפור מחדש וחושבת על איך זה יכול היה להיגמר... זה פשוט מפחיד ומצמרר אותי כל רגע מחדש... אז פיסית, אנחנו בסדר, לבתי היו 3-4 פירורי זכוכית שפצעו אותה קלות אבל זה באמת בקטנה. נפשית, אני לא בטוחה... לפחות לא אני. כל האנשים שהיו באזור נבהלו מהפיצוץ העז ומההתרסקות ורבים לקו (כמעט) כמונו בהלם! אנשים טובים הגישו לנו לשתות ודאגו שנשב ונרגע. יש לי את הפרטים של מספר נוכחים. נדהמתי לשמוע ממספר אנשים שנכחו במקום שזאת לא פעם ראשונה שהדלת הספציפית הזאת מתרסקת בצורה כזאת. מה היה קורה אם היה נכנס מישהו שלא היה נוהג כמוני מתוקף גילו, יכולתו? מפחיד אותי בכלל לחשוב... האם יש כאן קייס לתביעה משפטית? יש לי תמונות המספרות מה בדיוק קרה שם. תודה רבה לך מראש וסוף שבוע נעים ושקט, נורית.
שלום נורית, הסיפור אכן מזעזע, אבל חסרה בו אבן אחת חשובה. האם ידוע לך למה הדלת התנפצה ? אני לא הבנתי. המפתח לשאלה האם מגיעים לכם פיצויים ומה שיעורם, תלוי בשאלה למה הדלת התנפצה, והם יכלו בעלי המקום לעשות משהו על מנת למנוע את ההתנפצות שלה.