לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לירן

צ'ק של חברת ביטוח

שלום, הגשתי תביעה לחברת ביטוח בגין תאונה אישית שעברתי באמצעות עו"ד. לפני כ-3 שבועות קיבלתי צ'ק על שם העו"ד שטיפלה לי בתיק עבור התביעה. הגעתי לעו"ד עם הצ'ק ובשל מספר בעיות שהיו לי איתה היא לא רצתה לקחה את האחוז שמגיע לה מהצ'ק ואמרה לי לפנות לחברת הביטוח על מנת שיוציאו לי צ'ק חדש על שמי כדי שאוכל להפקיד אותו בחשבוני. פניתי לחברת ביטוח כדי שתוציא לי צ'ק על שמי ובשל אי הבנה ביני לבין הנציגה היא שלחה לי צ'ק חדש עבור העו"ד החדשה שלקחתי לפני כשבועיים. פניתי שוב לחברת ביטוח כדי להסביר להם שאני רוצה צ'ק על שמי כי הצ'ק הזה הוא בשל תביעה שהגישה העורכת דין הקודמת אולם הנציגה שם אמרה לי כי הם לא מתכוונים להוציא צ'ק חדש נוסף וכי בכל מקרה יש להם ייפוי כוח של העורכת דין החדשה אז הם גם לא יכולים להוציא צ'ק על שמי. האם ניתן לעשות משהו בנידון כדי שיישלחו צ'ק על שמי? או לחילופין שיוציאו צ'ק חדש על שם העורכת דין הראשונה? תודה

אמיר שושני

שלום לירן, חברת הביטוח מונחית להוציא את הצ'ק על שם עורך הדין שלך. ההסבר לכך די ארוך, אבל זה המצב. אתה יכול להתעקש איתם ובסוף הם יישברו, ואם תרצה לעשות זאת, הכי פשוט ללכת לעורכת הדין הנוכחית שלך (שהיא לא זו שרבת איתה...) ולקבל ממנה מכתב בו היא מבקשת מחברת הביטוח להעביר את הסכום של הצ'ק ישירות אליך ולא דרכה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזקי גוף ופיצויים