לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חוה

פגיעת ילד בן 3 בקניון

היי שלום .. יש לי שאלה קטנה לפני כיומים הלכתי עם בני בן ה3 וחצי לקניון אחרי בילוי של כשעתיים החלטתי ללכת ירדנו במעלית לקומה -2 שזה החניון תוך כדי שהדלת של המעלית נפתחת היא נפתחה עם היד של הבן שלי מכיון שידו היתה מונחת על הדלת ככל הנראה הדלת נפתחה עם היד שלו לתוך הצד של המעלית בים הדלתות שנכנסות אחת בשניה .. הוא החל לצרוח ולבכות שזה כואב לו ולמשוך את היד מזל שהיו איתי זוג במעלית שניסו לעזור לי אך ללא הצלחה כל אותו זמן צלצלנו בפעמון של המעלית ללא הפסקה אך אף אחד לא הגיע בסופו של הדבר הבחורה הלכה לחפש עזרה בחניוון ומצא זוג נוסף שבא והחל לעזור לאחר מאמצים רבים שני הגברים הצליחו להרחיב קצת את הפתח בן הדלתות ולשחרר את היד של הבן שלי מאחר והיתי בהלם וחרדה יצאתי משם במהירות לא פניתי לאף אחד ואף אחד' לא ראה אותי חוץ מעובדת אחת באחת החנויות בקניון השאלה שלי אם יש עילה לתביעה או לפיצוי כולשהו למרות שיש שילוט שאסור להניח ידיים על הדלתות של המעלית, אך שצלצלנו בפעמון כ10 דקות אף אחת לא טרח להגיע ובכלל לא ידוע אם זה עבד, וזה קניון חדש אולי כשנתיים אודה על תשובתך

אמיר שושני

ברור שיש לך עילת תביעה. אף אחד לא יוצא ידי חובה בלכתוב שאין להניח את הידיים על הדלתות

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזקי גוף ופיצויים