נפילה במלון
שלום רב, לפני מספר חודשים התארחתי במלון, בעת היציאה מהמקלחת היתה מדרגה לא מסומנת ודי גבוהה, אשר אינה נראית מתוך המקלחת בעקבות דלת הזזה שלא ישפריצו מים החוצה. בעת הרצון לצאת החוצה פתחתי את דלת ההזזה ופסעתי קדימה אך לא ראיתי את המדרגה, המדרגה מאוד הפתיעה, שכן בלתי נראית מתוך המקלחת וכן לא היה שילוט אזהרה שיש מדרגה. כמובן שנפלתי קדימה, פתחתי את הראש, עשו לי תפרים במצח, ועד היום יש לי צלקת, כמובן שגם היו סימנים כחולים במקומות אחרים בגוף. כמו כן, יש לציין שהדבר קרה בתחילת הנופש כך שלמעשה בילינו את כל הלילה במיון ולא נהננו כלל. בעקבות המקרה גם הפסדתי ימי עבודה, נשברו לי המשקפיים ולא הרגשתי טוב תקופה ארוכה. כיצד ניתן לדעת האם המלון התרשל בהצבת המדרגה הגבוהה במקלחת ואי סימונה? האם יש עילה לתביעה של המלון? איך זה עובד? כמו כן, את מי תובעים? את המלון או את חברת הביטוח של המלון?
כל דבר שקשור בבניה, אמור להיבנות על פי תקנים ברורים. הדרך הנכונה היא לבחון האם בניית המדרגה מתאימה לתקן הרלוונטי. את השאלה האם יש עילה צריך לבדוק עורך הדין אליו תפני לשם טיפול בתביעה. התביעה היא נגד המלון, וגם נגד חברת הביטוח שלו שמבטחת אותו מפני תביעות מסוג זה.