מקלות פלסטיק עם צמר גפן בבתי מרקחת
סבלתי מספר ימים מכאב אזנים חזק, והיום רופא אזנים (אף אוזן גרון) מומחה אמר לי שאסור בשום אופן להשתמש עם מקלות פלסטיק עם צמר גפן , ואסור כלל להחדירן לאוזנים אלא יש להשתמש בתרסיסשל שמן פרפין. ונתן לי גם מרשם ל טפות אוזנים וטפות שטיפה כששאלתי אותו מדוע בתי מרקחת לא אוסרים שמוש כזה , אמקר- שיווק- בישראל הכל ברדק. התרפות עלו לי כ 100 ש"ח להפתעתי בבית המרקחת של סופרפארם (במגדל המאה בת"א) ראיתי ליד קיר הגובל בבית המרקחת קופסאות המכילות מספר רב של מקלוני פלסטיק עם צמר גפן, כתוב על הקופסא שאין להחדיק עמוק לאף ולאוזנים. אך אין זה תקין כי הרופא אמר שאסור בכלל להשתמש בהם, ומה זה עמוק? איפו עובר הגבול בין כן ללא עמוק בדיוק? האם יש כאן עילה לתביעה יצוגית נגד סופר פארם / היבואן /יצרן של המקלות? אם זה כל כל מסוכן / האם לא צריך לשים את המקלות האלה בתוך בית המרקחת? כי כשהם בחוץ וגובלים בבית מרקחת אפשר גם לקנות אותן ללא רוקח.
גם סיגריות מסוכנות לבריאות ומוכרים אותן. גם קוקה קולה לא בריאה ומוכרים אותה. גם סוכריות לא בריאות ומוכרים אותן, ואפילו, יש טוענים שתחליפי סוכר לא בריאים ומוכרים אותם. אין לדבר סוף. אשר לתובענה הייצוגית, הפורום לא המקום המתאים לדון בה.