בגין מה הוגשה תביעה לשירותים מיוחדים
אני עוזר לבן משפחה אציין כי בעבר ענית לי לשאלה דומה- אלא שמדובר בתביעה אחרת של אותו בן משפחה ובנתונים שונים. הנתונים לגביהם נשאלת השאלה: אני עזרתי לבן משפחה והגשתי בעבורו תביעה לשירותים מיוחדים. לטפסי התביעה צרפתי מכתב נלווה במכתב זה צויין שהשירותים המיוחדים נדרשים בגין מחלה מסוימת , ושפרט לאותה מחלה מסוימת ישנם גם כאבים אורטופדיים בגינם בן משפחתי שוכב ימים ועוזרים לו. אציין כי בדוח השירותים המיוחדים של ביטוח לאומי בכלל ובחלק התלונות שבו בפרט אין כל איזכור של התלונות בגין העניינים האורטופדיים, לאמור נראה שהשירותים המיוחדים נקבעו עי הביטוח הלאומי מבלי לקחת בחשבון את התלונות לגבי העניינים האורטופדיים שצויינו במכתב הנלווה לטפסי התביעה. שאלתי היא: בשאלון של אחת מקרנות הפנסיה צריך לענות לשאלה האם הוגשה תביעה לביטוח לאומי ובגין מה הוגשה? האם בנתונים הנ"ל יהיה נכון לכתוב שבגין המחלה המסוימת הוגשה תביעה לשירותים מיוחדים? או שזה ייחשב כתשובה שאינה כנה וחייבים לציין שהועלו גם טענות לגבי עניינים אורטופדיים וכולי..?
עמדתי היא שכדאי ונכון לענות להם תשובה מלאה, כי אחרת הם ישתמשו בזה על מנת למנוע ממך את הפיצוי.