לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ציון

חוות דעת להחלטה לאחר משפט

שלום רב , אתאר פה סוגיה לאחר משפט , וברשותכם , אנא יתייחסו לממצאים המפורטים למטה , וחוו את דעתכם בנושא בהתאם לנאמר , אני יודע שבשביל לקבל הערכה מהיימנה , נדרש דיון מעמיק בנושא , תודה על ההבנה , המקרה שלי הוא כזה , אני אדם בן 60 , בריא בדרך כלל ופעיל, לפני כשנתיים הלכתי הליכה ספורטיבית בעירי , וכחלק מהמסלול נתקלתי במרצפת שהתרוממה למעלה (חשוב לציין כי לאחר התאונה התברר כי השביל היה עם מרצפות פגומות לכל אורכו ומיד לאחר התלונה שלי סדרו וחידשו את כל הרחוב) וכתוצאה מכך נפלתי על ידיי , ושברתי את שני המרפקים , וחבלות נוספות באיזור הכתפיים , לאחר פינוי לחדר מיון , כתוצאה מריסוק המרפק נקבע לי ניתוח במרפק ימין בהרדמה מלאה , שארך כשעתיים שבו הוכנסו לי פלטינות לשם שיחזור העצמות שהתרסקו , לאחר הניתוח , שהיתי בבית החולים כשלושה ימי אישפוז ,ולאחריהם עוד 3 חודשי שיקום , וכחודש סיעוד. לקחתי עו"ד ,ובשנתיים האחרונות דאגתי לכל ענייני הבירוקטיות למינהם (טפסים , קבלות , רופאים מומחים וכו, שאגב קבעו לי 5 אחוזי נכות ) לקראת המשפט שהיה לפני כשבוע. חשוב לציין שמאז התאונה , מצבי החמיר , היד מתפקדת חלקית , כאבים חוזרים ונשנים , גילית בנוסף גם בעיות בדיסקות הצוואר , ובאופן כללי אני לא אותו אדם שלפני התאונה ברמה התפקודית . לאחר המשפט , עו"ד העירייה הציע כ70 אלף שקלים , שמתוכם השופט קבע לתשלום של 50 אחוזים מהערך , מיכוון ש50 אחוזים הם באחריותי , כלומר ההצעה תרד ל 35 אלף שקלים לטובתי, לאחר התיאור הנ"ל ,ושוב בקשתי הוא רק להבין בגדול , שאלותי הן , האם הסכום שהוצע שווה את המקרה שלי ? האם החלטת השופט נכונה ? האם כדאי לי להאבק בשביל לקבל את מה שבאמת מגיע לי ? ואם כן מהו הסכום הראלי למקרה שכזה ? והאם אני יכול לעבור לעו"ד אחר ,ומה הם העלויות במקרה שכזה ? אשמח לתשובות ולהכוונה , משהו קצת לא "מריח" לי טוב , תודה רבה לכל העוזרים !

אמיר שושני

קשה מאוד לענות על שאלה כזו. זה תלוי בשכרך לפני התאונה, באחוזי הנכות שנקבעו לך, בשכרך אחרי התאונה, בכמות העזרה בבית שהיית צריך, בהוצאות הרפואיות שהיו לך, בכמות ימי האשפוז שעברת, בכמות הניתוחים שעברת ועוד ועוד.

ציון

אוקי, אגב , כן מסרתי מידע לגבי כל מה שרשמת , כדאי לעיין שוב , וגם לא ענית לגבי החלטת השופט , ולא ענית לגבי אפשרות החלפת העו"ד וכו, אולי אמקד את השאלה שלי שוב , האם המקרה שתיארתי תואם את מה שקיבלתי או שניתן לקבל יותר ? ושוב אני לא מדברר על לקבל 50 לעומת 30 אלה 200 אלף \ תודה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזקי גוף ופיצויים