לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיכל

שבר בקרסול

במהלך אירוע משפחתי באולם יחסית חדש, בדרכי לרחבת הריקודים, ממש בקצה שלה, החלקתי ושברתי את הקרסול (הרצפה מאוד מבריקה וחלקה ולי הרגיש שהייתה רטובבה, מציינת שלפני זה הפריחו בועות סובון במהלך שיר שפתח את האירוע,ויכול להיות שמשהו נשפך מהשולחן הסמוך) גובסתי ולאחר שבוע עברתי ניתוח לקיבוע השברים עם ברגים פלטה ומסמרים. אני כבר כמעט חודש וחצי עם איסור לדרוך על הרגל, וכשיותר לי זה לפחות חודש וחצי פיזיותרפיה עד שאוכל ללכת וחזרה לפעילות ספורטיבית זה עוד חודש חודשיים אחרי זה.אני גננת וחזרתי מחופשת הלידה תתעכב בחודשיים בערך לפי ההערכה מעכשיו. מציינת גם שזה קרה במהלך חופשת הלידה של בני,שהיה בן חודשיים, וזה פגע לי גם בהנקה (מאוד חשוב לי נושא ההנקה ולא לתת תמ"ל) ובגלל הניתוח והתרופות נאלצתי לזרוק כמויות של חלב ששאבתי ולתת לו סימילאק עד שיכולתי לחזור להניק, וגם אז לקח לי זמן עד שחזרתי לייצר כמות חלב מתאימה לצרכיו. מה סדר גודל של הפיצויים אותם אקבל? האם זה מקובל שעורך דין לוקח שכ"ט של 25%+מעמ, ללא תשלום מראש ממני?

אמיר שושני

אינני יכול להעריך מה גובה הפיצויים שתקבלי. גם מוקדם מידי, כי אין לך קביעת נכות רפואית, וגם יש משוכת אחריות שעליך לעבור על מנת לקבל פיצויים לגבי שיעור שכר הטרחה - גביית שכר טרחה כאחוז מסויים ממה שתקבלי - מקובלת. אני מכיר כל מיני מספרים בין 15% לבין 25%. לכן, 25% נשמע לי הגיוני.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזקי גוף ופיצויים