לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרון קיירס

הטעייה מצד חברת יס וטיפול לקוי בבעיה

שלום, שמי שרון ואני אשמח לעזרה וייעוץ בבעיה שאימי נתקלה בה: היינו לקוחות של יס במשך שנים, וכאשר התקינו לנו בבית שבו שלוש טלויזיות כבלים בלוויין, הטכנאי השאיר אצלנו ממיר ספייר. כאשר אמא שלי אמרה לו שהוא לא לקח את הממיר הוא טען כי ״אין לי מה לעשות עם זה, זהו ממיר שאינו בשימוש, תשאירי אצלך אולי תשתמשי בו מתישהו״. אחרי כמה שנים שלא היה לו שימוש אמא שלי זרקה את הממיר. לפני חודש בערך התנתקנו מיס, והם טענו שאנחנו צריכים להשיב להם ארבעה ממירים. כאשר אמא שלי סיפרה להם את אשר אמר הטכנאי, קיבלנו שיחות טלפון כועסות על כך שעלינו לשלם 850 (!) שקלים על הממיר המיושן וחסר השימוש. הנציג שדיבר איתנו היה מאוד לא נעים, בלשון המעטה, וכאשר אמא שלי התקשרה להתלונן עליו היא הועברה ל... אל אותו נציג! יש לציין שלאורך כל הזמן הזה היא מבקשת שישלחו במייל או בדואר פירוט על מה היא צריכה לשלם בעצם אך זה לא קורה. בפעם האחרונה שאימי דיברה עם אותו נציג, מבקשת שוב שישלחו - הוא כבר טען בפנייה שהם יתראו בבית משפט. אותו נציג טען בפני אמא שלי כי ״אני מאמין לך. אבל אין מה לעשות את צריכה לשלם״. בנוסף, לא נעשה כל צעד לאתר את הטכנאי שהשאיר את הממיר אצלנו. אנחנו מסוג האנשים שבדרך כלל פשוט ישלם כדי לחסוך את העצבים והזמן המיותר ולהמשיך הלאה. למעשה, אילו היו שולחים לנו את הפרטים כמו שאימי ביקשה הינו משלמים כבר. אך כל העניין הזה מאוד מסריח ולא תקין. הנציג טען כי לא היינו צריכים לזרוק את הממיר, וכי אפילו לו יש ממיר כזה בבית.... מאוד ״אמין״. כל המילים שיצאו לו מהפה מעידות כי הוא פשוט מעוניין שאימי תוותר כמו רוב האנשים - ותשלם. זהו אינו עניין של כסף, אלא של צדק. תודה מראש על העזרה.

אסף שילה, עו"ד

והשאלה היא?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת