לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אולה

חיובים כוזבים

לפני חמש שנים רכשתי מכשיר נייד בחברת אורנג׳ וכחלק מהשדרוג קיבלתי לחודש מתנה נטסטיק ללא עלות, אחרי חודש רציתי להחזירו אך אמרו לי כי איחרתי את המועד ואני כבר מחויבת עבורו, ביקשתי לנתק את הקו של הנטסטיק כי אני לא מעוניינת לבצע בו שימוש ומסרו לי בטלפון כי זה בוצע. לאחר מס חודשים ראיתי בחשבונית כי הקו עדיין רשום כפעיל ועודני מחויבת עליו, פניתי בשנית לחברה ושוב ביקשתי לנתק את הקו ושוב מסרו לי כי הנושא טופל. לפני שנתיים וחצי התניידתי מחברת אורנג׳ לחברה אחרת. עדין היו גובים ממני את תשלומי עבור מכשיר הסלולר שרכשתי ב2009. לפני כחצי שנה נגמרו התשלומים וכל חודש היו מחייבים אותי בסכומים של 3-5 שקלים מע״מ, לא פניתי לחברה לבירורים מפני שהחלטתי שאין טעם לבזבז זמן על כמה גרושים. חודש מרץ קיבלתי חשבונית עם סכום של כמעט 80 שקלים כאשר התקשרתי לשרות לקוחות טענו כי מדובר בקו שאותו ביקשתי לנתק לפני חמש שנים וכי נעשה בו שימוש. כאשר הסברתי כמה וכמה פעמים כי דרשתי לבצע ניתוק לקו לפני כמה שנים טובות, הנציגה טענה כי אין שום פניה שלי בנושא אך הבטיחה כי כרגע היא דואגת לנתק את הקו וגם כאשר הנושא הועבר למישהי בכירה ממנה היא ענתה את אותן התשובות. היום 3.4.14 קיבלתי חשבונית עם חיוב של 743 שקלים וזה כבר לא נורמלי. איך אני יכולה לעצור אותן מלגבות ממני כספים?!? הם גונבים ממני ואני לא יכולה לעשות כלום בנידון, החיוב יורד בהוראת קבע ואני לא יכולה לעצור את זה. לעצתכם אודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת